☰ Menu
Ronde Bleek 2a | 6029 PE | Sterksel | +31613230690| info@derondebleek.nl

Prijzen & Reserveren

Gelieve van te voren te reserveren. Reserveren via E-mail info@derondebleek.nl, telefonisch 06 13 23 06 90, of via het onderstaande reserveringsformulier.

Het vliegvismeer is alle dagen geopend van licht tot donker.

Prijzen

Wilt u een hele dag van licht tot donker vissen? Dan bieden wij korting op het totaalbedrag. Voor meer informatie hierover neem dan contact met ons op.

Mogelijkheid voor reservering van het gehele meer met of zonder begeleiding/instructie voor het vliegvissen is mits een maand vooraf aangevraagd bespreekbaar.

Voor frequente bezoekers van De Ronde Bleek bieden wij een 60 urenkaart aan voor de prijs van 50 uren, dus voor € 250.

Indien u een ander wil verrassen met een sessie vliegvissen op De Ronde Bleek, dan kunt u hem of haar daarvoor een cadeaubon schenken. Cadeaubonnen voor het vliegvissen op De Ronde Bleek zijn verkrijgbaar voor € 25. Daarvoor kunnen 5 uren worden gevist op De Ronde Bleek.

Voor de veiligheid van de vissers is het verplicht een reddingsvest te dragen in , op of langs het water. Wij bieden een reddingsvest van uitstekende kwaliteit aan voor € 100. Bij gelijktijdige aankoop van een 60 urenkaart á € 250, betaald u bij ons voor dit kwaliteitsvest € 80.

De gevangen en niet levend teruggezette en derhalve verplicht mee naar de kant te nemen regenboogforel dient voor vertrek te worden aangemeld, en bij meenemen te worden afgerekend.

Prijzen voor het meenemen van forel:

Vers gevangen forel: € 6,- per kilo
Ingevroren en schoongemaakte forel: € 8,- per kilo
Warm gerookte forel: € 16,- per kilo
Koud gerookte forel: € 30,- per kilo

Afhankelijk van de hoeveelheid mee te nemen regenboogforel, wordt er een reductie op de prijs van het vissen verleend. Het is niet toegestaan andere vissoorten te doden en mee te nemen.

 

Een aangenaam verblijf en goede vangst toegewenst.