☰ Menu
Ronde Bleek 2a | 6029 PE | Sterksel | +31613230690| info@derondebleek.nl

Gidsen

Ook voor de karpervisserij is het mogelijk om tips en tricks te verkrijgen van vissers die ervaren zijn op de Ronde Bleek. Met enige regelmaat (vooral in de weekenden) zullen zij op de Ronde Bleek aanwezig zijn om u te helpen. Mocht u ze tegen komen op de Ronde Bleek en u heeft vragen, vraag het ze gerust? Ben je in de voorbereiding op je trip opzoek naar goede tips? Schroom dan niet en stuur ze een mailtje met vragen en ze zullen je zo goed mogelijk helpen. Ook is het mogelijk om (op afspraak) onder begeleiding te vissen met een van de gidsen.

Maikel van Steensel
Maikel is een allround visser, want naast gids voor het karpervissen is hij ook gids voor het vliegvissen. Mocht je dus vragen hebben over het vliegvissen of het karpervissen, schroom niet en stel ze! Maikel is te bereiken via de mail: maikel@derondebleek.nl (niet voor reserveringen of beschikbaarheid)
2016-28

Tim Lomans
Tim is een echte karpervisser en staat je graag in raad en daad bij. Hij is bijna elke weekend te vinden op de Ronde Bleek, weet wat de laatste trucjes zijn en op welke stekken en op welk aas de karpers op dat moment gevangen worden. Tim is te bereiken via de mail op tim@derondebleek.nl (niet voor reserveringen of beschikbaarheid)

2014-11