☰ Menu
Ronde Bleek 2a | 6029 PE | Sterksel | +31613230690| info@derondebleek.nl

Gidsen

Op de Ronde Bleek is het mogelijk om onder begeleiding van een of meerdere gidsen de fijne kneepjes van het vissen op forel op de Ronde Bleek onder de knie te krijgen.

Er zijn meerdere gidsen die zeer veel ervaring hebben op de Ronde Bleek. De forellen op de Ronde Bleek zijn soms lastig te vangen door de dressuur en de diepte van het water. Maar door we juiste tips van onze gidsen kan iedereen zijn of haar forel vangen.

Maikel van Steensel is een allround visser. Naast gids voor het vliegvissen, is hij ook gids voor het karpervissen. Maikel kent vele technieken en is vaak op de Ronde Bleek te vinden.

Voor vragen over het vliegvissen kunt u Maikel een mail sturen. maikel@derondebleek.nl (niet voor reserveringen of beschikbaarheid)
15109532_1623141014378847_7483893005195552040_n

Maikel van Steensel

 

Daarnaast is Rob Dings regelmatig te vinden op de Ronde Bleek of op afspraak te reserveren. Ook hij is een zeer ervaren visser die al vanaf het begin af aan vist op de Ronde Bleek. Hij kan u dan ook de fijne kneepjes van het vak leren en staat ook wel bekend als de streamer-expert!

Rob-dingsRob Dings

Eric Hehemann is meermalen per week aanwezig om iedereen die daar behoefte aan heeft te helpen en tips te geven over het vliegvissen op de Ronde Bleek. Eric is een zeer ervaren vissen en al enkele jaren te vinden op de Ronde Bleek. Dus heb je vragen en zie je hem vissen, schroom dan niet en stel ze aan hem! Hij zal je met alle plezier helpen!

eric-hehemannEric Hehemann

 

Dit is een extra service van de Ronde Bleek en brengt dus geen extra kosten met zich mee.

Wil je zeker weten dat er een gids aanwezig is of wil je een gids reserveren? Neem dan contact met ons op.